AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CautareCautare  FAQFAQ  MembriMembri  GrupuriGrupuri  CalendarCalendar  

Regulament pentru membrii staffului


Bambi
avatar
Membru Fondator
Vezi profilul utilizatorului

Scris de către Bambi ( Membru Fondator ) în Regulament pentru membrii staffului la data de Dum Apr 24, 2011 11:57 am

Membrii staffului sunt obligaţi să respecte atât regulamentul membriilor, cât şi regulamentul specific gradului lor.


Administratorii
Administratorii au dreptul de a trage la răspundere orice membru şi membru al staffului, iar dacă răspunsurile nu sunt conform întrebării, sau nu există răspunsuri, sunt nevoiţi de a apela la avertizări şi degradări pentru staff.
Administratorii răspund de conturile utilizatorilor şi de tot ce se întâmplă cu ele, înafară de faptul dacă contul şi parola au fost distribuite unui alt utilizator, atunci sunteţi pe propria răspundere iar administratorii nu au dreptul să reacţioneze în favoarea nicicui.
Administratorii trebuie să viziteze zilnic forumul, şi când iau nişte decizii trebuie să ia legătura cu moderatorii, anunţându-i despre ce este nou, iar dacă aceştia nu sunt de accord, intervine fondatorul care va lua decizia finală.
Administratorii nu sunt obligaţi să dea avertizări, ei trebuie să supravegheze moderatorii şi ceilalţi membrii ai staffului să facă asta, iar dacă nimeni nu face asta, sunt nevoiţi să apeleze la degradări în staff către membrii care nu şi-au făcut datoria cum trebuia şi să dea ei însăşi avertizările.
Administratorii nu au voie să dea ordine singuri, nu sunt supremi, fondatorul are dreptul de a da ordine.
Administratorii nu au voie să-şi dea credite de unii singuri.

Moderatori
Moderatorii trebuie să aibă grijă de bunăstarea membriilor şi să răspundă tuturor întrebărilor acestora corespunzător dacă ştiu, dacă nu să nu se implice.
Trebuie să închidă subiectele care nu mai sunt de actualitate, trimiţându-le ulterior la coşul de gunoi(arhivă).
Aceştia trebuie să apeleze la sistemul de avertizări pentru a calma membrii, şi pentru a se asigura că se va respecta regulamentul.Dacă văd că într-un subiect poate să se creeze o ceartă, trebuie să îl închidă cât mai repede iar cel care a intrigat la ceartă să fie avertizat cât mai repede.
Aceştia sunt obligaţi să răspundă faptelor sale în faţa administratoriilor.

Asistenţii şi designerii
Cele două grupuri au obligaţia de a răspunde moderatorilor pentru faptele sale, iar dacă nu se rezolvă problema cu ei se va apela la fondator, iar ulterior se va lua o decizie.
Nu au niciun fel de drepturi să comande ceva sau să supravegheze, au propria lor secţiune unde moderează, deci se axează doar pe acea secţiune! Dacă nu se respectă regulile acolo, vor fi şi aceştia nevoiţi să dea avertizări după cum arată regulamentul.
Toate subiectele care nu fac parte din categoria lor trebuie să le închidă şi să le trimită la coş

NewsMen
Ziariştii au propria lor categorie, unde trebuie să posteze săptămânal măcar o ştire nouă, şi dacă ştiu să răspundă şi întrebările membriilor faţă de ştirea postată.
Aceştia nu au voie să apeleze la avertizări, însă trebuie imediat cum observă un mesaj neregulamentar să raporteze unui membru cu grad mai mare(moderator sau administrator) şi se vor consulta şi cu fondatorul şi se decide dacă este neregulamentar acel subiect.

Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Despre forum :: General-


Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog