AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  CautareCautare  FAQFAQ  MembriMembri  GrupuriGrupuri  CalendarCalendar  

Regulament de ordine interioara


Bambi
avatar
Membru Fondator
Vezi profilul utilizatorului

Scris de către Bambi ( Membru Fondator ) în Regulament de ordine interioara la data de Dum Apr 17, 2011 6:07 am

Regulile generale de utilizare ale acestui forum

Functia de cautare
Inainte de a posta un subiect sunteti rugati sa folositi functia de cautare, astfel incat asigurandu-va ca nu s-a mai discutat ce doriti dvs sa postati sau ceva asemanator.Daca tema subiectului a mai fost discutata pe forum, subiectul va ajunge la cos, va fi inchis, iar dvs la 3 avertizari de acest gen veti primii 1 avertizare.

Titlurile subiectelor
In titlul unui subiect trebuie sa explicati pe scurt tema subiectului de discutie, nu se accepta insa titlurile in genul acelora: "help" , "aici", "important", etc.Deoarece un membru al staffului inainte de a raspunde la un subiect, sau orice membru, trebuie sa ne asiguram ca subiectul chiar are un titlu explicit, trebuie sa citim in intregime ce doreste autorul sa spuna.Daca titlu este inexplicit subiectul va ajunge la cos, va fi inchis iar dvs la 3 avertizari de acest gen veti primii 1 avertizare.

Descrierea problemei/subiectului de discutie
In cadrul unui subiect trebuie sa explicati in detaliu fiecare particica din ce doriti dvs, pentru a ajuta membrii sa-si dea seama, si nu numai membrii, cat si stafful, daca este in regula acel subiect, si daca le va placea sa posteze.Daca dvs nu sunteti expliciti in cadrul unui subiect, asta implica sa postati cateva cuvinte, sa postati doar o imagine sau mai multe imagini, subiectul ajunge in cos, va fi inchis iar la 3 avertizari de acest gen dvs riscati sa primiti 1 avertizare.

Limba forumului
Limba utilizata pe acest forum este limba romana, orice abreviere pentru a scurta mesajul dvs(inafara de cele de baza: dvs cum ar fii, pentru a arata respectul) nu vor fi permise, deoarece in limba romana cand vorbim in realitate, nu folosim abrevieri.Veti primii direct 1 avertizare.
Pentru folosirea unei alte limbi in mesajul dvs cum ar fii engleza, fracenza, etc. veti primii 1 avertizare direct.
Pentru ortografia incorecta, scriere si tot ce tine de limba romana, daca sunt incorecte, la 3 avertizari de acest gen veti primii 1 avertizare.

Boldul si culorile
Atat boldul cat si culorile sunt rezervate doar staffului pentru a modera utilizatorii, pentru a le folosii la anunturi importante si diverse lucruri ce ii privesc doar pe membrii staffului.Orice membru care foloseste avertizarile la 3 avertizari morale va primii 1 avertizare.

Flood-ul
Prin flood deducem postarile de genul "lol", "rofl", etc.Pentru acestea dvs veti primii direct 1 avertizare.

Postarile multiple
Dublu postul intr-un interval mai scurt de 24 de ore de la ultimul mesaj al dvs la care nu s-a mai raspuns nu vor fi permise.Pentru acestea se primeste direct 1 avertizare.

Publicitate catre alte forumuri
Reclamele catre site-ul personal, blog-ul personal nu vor fi autorizate.Aceste metode de a va face reclama sunt ilegale.Totodata nici in avatar sau semnatura nu vor fi tolerate, cat si prin mesageria privata.Aceste reclame se editeaza de un membru al staffului si se pedepsesc cu ban permanent.

Comportamentul dvs pe forum

Jignirile adresate celorlalti membrii
Insultele adresate catre alti membrii, adica catre un grup de membrii, chiar si catre o persoana nu sunt tolerate.Acestea o sa-i faca pe dumnealor sa se simte inferiori fata de dvs, sa se simta batjocoriti, sa-si formeze o parere personala foarte proasta fata de comportamentul dvs.Aceste jigniri sunt pedepsite cu 1 avertizare directa, iar mesajul va fi cenzurat.

Aveti rabdare
Este inutil sa deschideti mereu un subiect cu acelasi tip de discutie, sau sa postati mesaje de genul "se uita cineva aici?".Veti primii direct 1 avertizare pentru aceste lucruri, iar celelalte subiecte deschide de dvs vor fi inchise, cele care sunt cu acelasi tip de discutie.

Contul
Nu sunt tolerate conturile multiple, iar daca sunteti prinsi ca aveti mai mult de un cont, toate vor fi banate exceptand primul cont, cel cu cele mai multe mesaje si/sau avertizari iar celelalte vor fi banate permanent.Astfel va pierdeti dreptul si la al doilea cont.
Daca ati fost banati pe primul cont, aveti dreptul la un al doilea cont, doar pana la prima avertizare, dupa aceea si acela va fi banat permanent si nu mai aveti dreptul la un alt cont.

Raportul
Daca o miscare gresita contra regulamentului trece neobservata de catre stafful forumului, dvs aveti obligatia de a trimite un mesaj privat unui membru al staff-ului atragandu-i atentia despre ce a trecut neobservat ! Trebuie sa-i respectati, deoarece munca lor este voluntara, si putin ajutor nu le-ar strica.

Criticile
Criticle adresate unor membrii, jignindu-le munca, batjocorindu-i pe ei, nu sunt permise.Doar criticile constructive, dar cele adresate din rautate nu vor fi tolerate.
Puteti critica in limita bunului simt, nu defaimandu-le imaginea, reputatia nu sunt tolerate.
Orice fel de comentariu asupra unui alt utilizator fie ca este facut in text(intr-un mesaj sau mai multe mesaje pe forum) sau prin imagini (prin postarea unei imagini sau prin imaginea de la avatar) este interzis. Fiecare are dreptul la o parere personala insa nu este corect sa vorbim de rau sau sa comentam ceva despre o alta persoana fie ca este sau nu membru al acestui forum. Pentru discutii personale puteti folosii Mesajele Private.
Primiti direct 1 avertizare pentru aceste critici.

Spamul
Noi consideram ca fiind spam cand dvs postati un mesaj in mai putin de 3 cuvinte, sau format doar din smiles-uri ! Totodata ca spam se pune si cand folositi excesiv "CAPS LOCK" sau foarte multe smiles-uri, deoarece limita permisa este de 6, insa nu exista inca un lucru care sa va interzica acest lucru.Pentru spam se va primii intodeauna 1 avertizare, fara alte avertizari morale.

Profilul
Avatarul dvs nu trebuie sa depaseasca 150x150 pixeli, daca acesta este mult prea mare veti primii o avertizare prin mesaj privat de catre un membru al staffului.La 3 avertizari de acest gen veti primii 1 avertizare.
Semnatura de tip imagine nu trebuie sa depaseasca 450x150 pixeli, deoarece primiti direct 1 avertizare pentru acest lucru si semnatura o sa va fie inlaturata.
Reclama in profil este permisa doar in campul "Website", daca faceti reclama in alta parte reclama dvs va fi inlaturata, iar dvs veti primii ban permanent fara drept la al doilea cont.

Sistemul de avertizari

Daca ati trimis mesaje private prin care v-ati facut reclama primiti 2 avertizari, iar mesageria privata o sa va fie dezactivata permanent.

Publicitate pentru orice lucruri legate de bani=>Ban imediat
3 warn-uri => Ban
1 warn + 1 warn serios => Ban
2 Warn-uri serioase => Ban
Spam la prima/primele posari => Ban


Banul se va da mereu permanent, niciodata nu se va da pe o perioada determinata de timp, decat la cererea utilizatorului, si asta doar daca are un motiv foarte bun.
Avertizarile nu se pot scoate, vor ramane intotdeauna in profilul dvs, pentru a reflecta comportamentul utilizatorului.


Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Despre forum :: General-


Creati un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit